Personvern hos Hogsbu AS

Ditt personvern er viktig for Hogsbu AS og vi er opptatt av at du skal forstå hvordan vi håndterer dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen finner du blant annet informasjon om:

  • Hvordan vi samler inn personopplysninger om deg
  • Hvilke personopplysninger vi samler inn
  • Hva vi bruker personopplysninger til

En personalopplysning er en opplysning som direkte eller indirekte kan knyttes til en fysisk person med blandt annet navn, postadresse, e-mail adresse og mobilnummer.

Hvem er behandlingsannsvarlig?

Hogsbu AS, ved daglig leder er ansvarlig for hvordan personopplysningene vi innhenter blir behandlet og at de blir behandlet som foreskrevet under. Som behandlingsansvarlig behandler vi dine personopplysninger i tråd med de til enhver tid gjeldende lovkrav.

Hvordan for vi tilgang til personalopplysninger om deg?

Vi får tilgang til dette på flere måter:

  • Vi mottar personalopplysninger direkte fra deg i form av at du fyller ut skjemaer som inneholder leveringsadresse, e-email, mobil.
  • Disse opplysningene er nødvendige for at vi skal kunne få levert varene til deg samt kontakte deg om det skulle oppstå noe.

Hva bruker vi personopplysningene til?

  • levering av varer og produkter til deg.
  • Kontakte deg om det skulle oppstå noe med en vare eller levering av et vare du har bestillt.
  • Ved behandlig av jobbsøknader utlyst av oss og ansettelser.

Hvem deler vi personopplysningene med?

  • Vi vil kunne dele personopplysninger med våre underleverandører i form av frakt av varene hjem til deg.
  • Underleverandører i form av betalingsløsninger som f.eks. Klarna

Dine rettigheter

Personvernlovgivningen gir deg en rekke rettigheter, herunder rett til innsyn, retting og sletting i de personopplysningene vi har lagret om deg.

Vi er opptatt av at de personopplysningene som vi har lagret om deg er riktige og oppdaterte. Hvis du oppdager at dine opplysningene ikke er korrekte, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Dette gjelder også dersom du ønsker at dine personopplysninger skal slettes.

Hvordan kommer du i kontakt med oss?

Du kan kontakte oss på mail til enhver tid på aam-gu@online.no eller besøke oss i en av våre butikker. Spørsmål i forbindelse med personvern må tas på mail da de ansatte i butikk har meget begrenset tilgang til dette.

Hogsbu AS tar personopplysningene meget seriøst og utleverer ingen opplysninger mer enn nødvendig for å kunne behandle din bestilling og levere den hjem til deg.

Har du noen flere spørsmål i forbindelse med dette eller noe annet må du gjerne sende oss en mail til aam-gu@online.no

Hogsbu AS
Daglig leder, Aage Martin Gundersen